Kingdom Cambodia Resort hotel Koh Rong

Daem Thkov
Kingdom Cambodia Resort hotel Koh Rong Genel
Kingdom Cambodia Resort hotel Koh Rong Genel
Kingdom Cambodia Resort hotel Koh Rong Öne Çıkan Resim
Kingdom Cambodia Resort hotel Koh Rong Dış Mekan
Kingdom Cambodia Resort hotel Koh Rong İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
Kingdom Cambodia Resort hotel Koh Rong
Krong Preah Sihanouk Coconut Beach, Koh Rong Island , Daem Thkov

Kingdom Cambodia Resort hotel Koh Rong misafirlere Koh Rong bölgesinde, plajda ve Hindistan Cevizi Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sok San Plajı ile 30,5 mi (49,1 km) ve Lonely Plajı ile 30,5 mi (49,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Royal
Royal Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Resort Manzaralı, Bahçeli
Room
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x