King's Paradise Hotel

Jungli
King's Paradise Hotel Genel
King's Paradise Hotel Öne Çıkan Resim
King's Paradise Hotel Dış Mekan
King's Paradise Hotel İç Mekan
King's Paradise Hotel İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
King's Paradise Hotel
No.65, Xinsheng Rd. Zhongli District , Jungli

Taoyuan Şehri (Zhongli Bölgesi) bölgesindeki King's Paradise Hotel misafirlere Zhongping Commercial District ve Jungli Gece Pazarı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Leo Foo Village Tema Parkı ile 14,7 mi (23,7 km) ve Chung Yuan Hristiyan Üniversitesi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan The King's Restaurant restoranı Çin mutfağı alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 136 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için karaoke, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Classic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x