Kinderhotel Stegerhof

Bucklige Welt, Donnersbachwald
Kinderhotel Stegerhof Genel
Kinderhotel Stegerhof Genel
Kinderhotel Stegerhof Genel
Kinderhotel Stegerhof Genel
Kinderhotel Stegerhof Genel
Image More +71 fotoğraf
Kinderhotel Stegerhof
Donnersbachwald 46 Bucklige Welt, Donnersbachwald

Kinderhotel Stegerhof misafirlere Irdning-Donnersbachtal bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Riesneralm Kayak Merkezi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Robin Hood Teleferiği ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Riesnerbahn ile 0,8 mi (1,2 km) ve Panoramabahn Riesneralm ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

39 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ücretsiz bebek bakımı ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda (Woid Haus)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Oim Haus)
Family
Family Apart Daire (Woid Haus)
Family
Family Oda (Oim Haus)
Family
Family Apart Daire (Beag Haus)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x