Kinabatangan Wildlife Lodge

Kota Kinabatangan
Kinabatangan Wildlife Lodge Genel
Kinabatangan Wildlife Lodge Genel
Kinabatangan Wildlife Lodge Genel
Kinabatangan Wildlife Lodge Genel
Kinabatangan Wildlife Lodge Öne Çıkan Resim
Image More +21 fotoğraf
Kinabatangan Wildlife Lodge
Jalan Sukau Bilit , Kota Kinabatangan

Kinabatangan Wildlife Lodge konaklamanızda Kota Kinabatangan bölgesinde, Gomantong Mağaraları ile 19,9 km (12,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu hostel Puu Jih Shih Tapınağı ve Sandakan Rainforest Park ile aynı bölgededir.

Kinabatangan Wildlife Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

15 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlere tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Safari macerası yaşayabilirsiniz. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x