Kimolia Gi Studios

Kimolos Island, Prassa
Kimolia Gi Studios Genel
Kimolia Gi Studios Öne Çıkan Resim
Kimolia Gi Studios Dış Mekan
Kimolia Gi Studios Dış Mekan
Kimolia Gi Studios Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Kimolia Gi Studios
Prassa Kimolos Kimolos Island, Prassa

Kimolia Gi Studios misafirlere Kimolos bölgesinde, deniz kıyısında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Prassa Beach ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Sarakiniko Plajı ile 12,8 mi (20,6 km) ve Adamas Limanı ile 22,3 mi (35,8 km) mesafede.

Restoranda Kimolia Gi Studios misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 9 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (Semi-basement)
Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı
Dubleks
Dubleks
Room
Ev, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Ev, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Stüdyo, Plaj Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x