Kim Villa

Lesser Sunda Islands, Seminyak
Kim Villa Genel
Kim Villa Genel
Kim Villa Öne Çıkan Resim
Kim Villa Dış Mekan
Kim Villa Dış Mekan
Image More +117 fotoğraf
Kim Villa
Jl. Kunti II Seminyak Lesser Sunda Islands, Seminyak

Kim Villa misafirlere Seminyak (Günbatımı Yolu) bölgesinde, Sunset Point Alışveriş Merkezi ve Restoranlar Sokağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Seminyak Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Legian Plajı ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

9 klimalı odadan birisinde kalarak şömine ve özel havuz keyfi sürün. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Family
Family Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Family Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x