Kim Phu Villa Hoi An

Orta Vietnam, Son Phong
Kim Phu Villa Hoi An Genel
Kim Phu Villa Hoi An Genel
Kim Phu Villa Hoi An Öne Çıkan Resim
Kim Phu Villa Hoi An Dış Mekan
Kim Phu Villa Hoi An Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Kim Phu Villa Hoi An
158 Ly Thuong Kiet Son Phong Orta Vietnam, Son Phong

Kim Phu Villa Hoi An misafirlere Hoi An (Hoi An Kent Merkezi) bölgesinde, Hoi An Nehir Kıyısı ve Tarih ve Kültür Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon My Khe Plajı ile 11,6 mi (18,7 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x