Kilworth House hotel & Theatre

East Midlands, North Kilworth
Kilworth House hotel & Theatre Genel
Kilworth House hotel & Theatre Genel
Kilworth House hotel & Theatre Genel
Kilworth House hotel & Theatre Genel
Kilworth House hotel & Theatre Genel
Image More +119 fotoğraf
Kilworth House hotel & Theatre
Lutterworth Road East Midlands, North Kilworth

Lutterworth bölgesindeki Kilworth House hotel & Theatre konaklamanızda Kilworth House Theatre ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Armourgeddon Military Museum ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Avalanche Adventure ile 4,4 mi (7,1 km) ve Manor Farm Shop ile 8,4 mi (13,5 km) mesafede.

Britanya Mutfağı alanında uzman olan The Orangery yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

44 odada DVD oynatıcı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda
Oda
Oda (Garden)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Süit
Süit (Four Poster)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x