Kilin Jiaoxi

Jiaoxi
Kilin Jiaoxi Genel
Kilin Jiaoxi Genel
Kilin Jiaoxi Öne Çıkan Resim
Kilin Jiaoxi Dış Mekan
Kilin Jiaoxi Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Kilin Jiaoxi
No.116, Sec. 5, Jiaoxi Rd. , Jiaoxi

Kilin Jiaoxi misafirlere Jiaoxi bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Jiaosi Kaplıcaları ve Tangweigou Sıcak Kaplıca Parkı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Luodong Gece Pazarı ile 12,2 mi (19,6 km) ve Jiaoxi Sıcak Kaplıcası Turizm Danışma Merkezi ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Kilin Jiaoxi içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

167 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, kaplıca suyu banyosu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kaplıca, kapalı havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, Penceresiz
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Penceresiz
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x