Kilima Safari Camp

Oloitoktok
Kilima Safari Camp Genel
Kilima Safari Camp Genel
Kilima Safari Camp Öne Çıkan Resim
Kilima Safari Camp Dış Mekan
Kilima Safari Camp Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Kilima Safari Camp
Kimana Gate, Lotoktok , Oloitoktok

Oloitokitok bölgesindeki Kilima Safari Camp konaklamanızda, Loitokitok Hastanesi ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı çadır ev Kilimanjaro ile 4,3 mi (6,9 km) ve Amboseli Ulusal Parkı ile 22,2 mi (35,7 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Kilima misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 45 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu çadır evde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Çadır
Room
Standard Çadır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x