Kiikii Inn & Suites

Rarotonga
Kiikii Inn & Suites Genel
Kiikii Inn & Suites Genel
Kiikii Inn & Suites Öne Çıkan Resim
Kiikii Inn & Suites Dış Mekan
Kiikii Inn & Suites Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
Kiikii Inn & Suites
Ara Tapu Avarua , Rarotonga

Kiikii Inn & Suites misafirlere Rarotonga (Avarua) bölgesinde, Beachcomber Pearl Market ve Wreck of the Matai ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Muri Plajı ile 3,9 mi (6,3 km) ve The Perfume Factory ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 42-inç LED televizyon ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, mikrodalga fırın ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Bahçe Manzaralı
Süit,
Süit, Havuz Manzaralı
Stüdyo
Stüdyo Süit, Okyanus Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x