Kifu No Sato

Kinki (bölge), Yunogo Onsen
Kifu No Sato Genel
Kifu No Sato Öne Çıkan Resim
Kifu No Sato Dış Mekan
Kifu No Sato Dış Mekan
Kifu No Sato Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Kifu No Sato
180 Yunogo Kinki (bölge), Yunogo Onsen

Kifu No Sato misafirlere Mimasaka bölgesinde, iskele üstünde, Japonya Çağdaş Oyuncak ve Laterna Müzesi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Yu Tapınağı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı ryokan otel You-ragi Köprüsü Çeşmesi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Mimasaka Tarih ve Folklor Müzesi ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Kifu No Sato misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün Ücretsiz Japon kahvaltısı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kaplıca ve karaoke dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu ryokan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda, Sigara İçilebilir
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Traditional Oda, Sigara İçilebilir
Room
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x