Kidoike Onsen Hotel

Koshinetsu, Yamanouchi
Kidoike Onsen Hotel Genel
Kidoike Onsen Hotel Genel
Kidoike Onsen Hotel Öne Çıkan Resim
Kidoike Onsen Hotel Dış Mekan
Kidoike Onsen Hotel Kahvaltı
Image More +39 fotoğraf
Kidoike Onsen Hotel
Shigakogen Kidoike, Yamanochi-machi Shimotakai-gun Koshinetsu, Yamanouchi

Kidoike Onsen Hotel konaklamanızda Yamanouchi bölgesinde, Onumaike Gölü ile 5,3 km (3,3 mi) ve Shibu Kaplıca Kasabası ile 14 km (8,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu kayak dostu otel Yugama Gölü ile 14,8 km (9,2 mi) ve Heiwakannon ile 16,1 km (10 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 61 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca kaplıca sunulmaktadır. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Traditional Oda (Japanese Style)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x