Kiboko Luxury Camp

Naivasha
Kiboko Luxury Camp Genel
Kiboko Luxury Camp Öne Çıkan Resim
Kiboko Luxury Camp İç Mekan
Kiboko Luxury Camp İç Mekan
Kiboko Luxury Camp Kahvaltı
Image More +25 fotoğraf
Kiboko Luxury Camp
Moi South Lake Road, Karagite, Nakuru , Naivasha

Kiboko Luxury Camp misafirlere Naivasha bölgesinde, bölge parkında ve Naivasha Gölü ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı çadır ev Naivasha Bölge Hastanesi ile 4,6 mi (7,4 km) ve Kenya Wildlife Service Training Institute ile 6 mi (9,7 km) mesafede.

Çadır evin restoran, içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

8 odada iPod takma konsolu ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu çadır evde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Çadır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x