Khazar Inji

Absheron Region, Bakü
Khazar Inji Öne Çıkan Resim
Khazar Inji Yerinde Yemek
Khazar Inji Oda Manzaraları
Khazar Inji Oda Manzaraları
Khazar Inji Banyo Tipleri
Image More +20 fotoğraf
Khazar Inji
Rasim Imanov Buzovna Absheron Region, Bakü

Baku bölgesindeki Khazar Inji konaklamanızda, Hazar Denizi ile 4 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Taghiyev History Museum ile 14,9 mi (23,9 km) ve Atashgah Ateş Tapınağı ile 14,9 mi (24 km) mesafede.

Yemek servisi için Khazar ideal, bu denize sıfır restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsterseniz 24 saat oda servisi imkanı da var. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 29 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Avlu Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x