Khasab Hotel

Khasab
Khasab Hotel Genel
Khasab Hotel Öne Çıkan Resim
Khasab Hotel Dış Mekan
Khasab Hotel Dış Mekan
Khasab Hotel Dış Mekan
Image More +11 fotoğraf
Khasab Hotel
Alhayy al'edari, P.C. No.811 P.O.Box 111 , Khasab

Khasab bölgesindeki Khasab Hotel konaklamanızda, Halk Bahçesi ve Khasab Kalesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Sultan Qaboos Mosque ile 1 mi (1,6 km) ve El Halla Parkı ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x