Khaolak Inn

Güney Tayland, Khuekkhak
Khaolak Inn Genel
Khaolak Inn Öne Çıkan Resim
Khaolak Inn Dış Mekan
Khaolak Inn İç Mekan
Khaolak Inn İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Khaolak Inn
4/82 Phetkasem Rd, T.Khuk Khak Güney Tayland, Khuekkhak

Khaolak Inn misafirlere Takua Pa bölgesinde, plaj yakınında, Bang Niang Plajı ve Bang Niang Market yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Khao Lak Dağı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Nangthong Supermarket ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 17 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki yüz bakımı ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Balkon
Family
Family Oda
Room
Standard Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x