Khamy Riverside Resort

Orta Vietnam, Cam Chau
Khamy Riverside Resort Genel
Khamy Riverside Resort Genel
Khamy Riverside Resort Öne Çıkan Resim
Khamy Riverside Resort Dış Mekan
Khamy Riverside Resort İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Khamy Riverside Resort
40 Huyen Tran Cong Chua, Cam Chau Orta Vietnam, Cam Chau

Khamy Riverside Resort misafirlere Hoi An (Cam Chau) bölgesinde, Hoi An Nehir Kıyısı yakınında ve Hoi An Pazarı ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Quan Cong Temple ile 1,2 km (0,7 mi) ve Tan Ky Evi ile 1,7 km (1 mi) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu Akdeniz stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Bungalov, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilebilir
Luxury
Luxury Bungalov, 1 Yatak Odası, Sigara İçilebilir
Room
Panoramic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x