Keys Select by Lemon Tree Hotels, Visakhapatnam

Visakhapatnam
Keys Select by Lemon Tree Hotels, Visakhapatnam Genel
Keys Select by Lemon Tree Hotels, Visakhapatnam Öne Çıkan Resim
Keys Select by Lemon Tree Hotels, Visakhapatnam Dış Mekan
Keys Select by Lemon Tree Hotels, Visakhapatnam Kahvaltı
Keys Select by Lemon Tree Hotels, Visakhapatnam Kahvaltı
Image More +22 fotoğraf
Keys Select by Lemon Tree Hotels, Visakhapatnam
75 Feet Road, Dabagardens , Visakhapatnam

Keys Select by Lemon Tree Hotels, Visakhapatnam misafirlere Visakhapatnam (Daba Gardens) bölgesinde, Sri Venkateswara Temple ve Rama Krishna Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ross Tepesi Kilisesi ile 2,1 mi (3,4 km) ve Lakshminarayana Swamy Temple ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 107 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Visakhapatnam bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2000 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Sigara İçilmez
Oda
Oda
Room
Deluxe Oda, Sigara İçilmez
Room
Luxury Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x