Keys Lite by Lemon Tree Hotels, Mayfield, Gurgaon

Gurugram
Keys Lite by Lemon Tree Hotels, Mayfield, Gurgaon Öne Çıkan Resim
Keys Lite by Lemon Tree Hotels, Mayfield, Gurgaon Dış Mekan
Keys Lite by Lemon Tree Hotels, Mayfield, Gurgaon Dış Mekan
Keys Lite by Lemon Tree Hotels, Mayfield, Gurgaon İç Mekan
Keys Lite by Lemon Tree Hotels, Mayfield, Gurgaon İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Keys Lite by Lemon Tree Hotels, Mayfield, Gurgaon
N-29 and N-30, Mayfield Garden Sector 51, Near Sohna Road , Gurugram

Gurugram bölgesindeki Keys Lite by Lemon Tree Hotels, Mayfield, Gurgaon konaklamanızda, Good Earth City Centre Alışveriş Merkezi ve MGF Metropolitan Mall Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel DLF Cyber City ile 8,2 mi (13,2 km) ve Worldmark Alışveriş Merkezi ile 12,6 mi (20,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

25 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Oda
Room
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x