Keshav Spa And Resort

Udaipur
Keshav Spa And Resort Genel
Keshav Spa And Resort Genel
Keshav Spa And Resort Genel
Keshav Spa And Resort Genel
Keshav Spa And Resort Genel
Image More +47 fotoğraf
Keshav Spa And Resort
Seesrama Girwa , Udaipur

Udaipur bölgesindeki Keshav Spa And Resort misafirlere tarihi bölgede, Rajiv Gandhi Park ve Pichola Gölü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Şehir Sarayı ile 5,4 mi (8,7 km) ve SajjanGarh Biological Park Hayvanat Bahçesi ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 35 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ücretsiz gazete servisi, minibar ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Özel Banyo
Room
Superior Oda
Room
Luxury Oda
Room
Royal Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x