Kesdem Hotel

Tema
Kesdem Hotel Genel
Kesdem Hotel Genel
Kesdem Hotel Genel
Kesdem Hotel Genel
Kesdem Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +21 fotoğraf
Kesdem Hotel
St. Nicholas Hospital Street Community 5 , Tema

Tema bölgesindeki Kesdem Hotel konaklamanızda Tema Newtown Merkez Camisi ve Titanic Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Teshie Plajı ile 9,1 mi (14,7 km) ve Labadi Plajı ile 13,4 mi (21,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, Havuz Manzaralı
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x