Kenyan House Malindi

Kenya Coast, Malindi
Kenyan House Malindi Öne Çıkan Resim
Kenyan House Malindi Dış Mekan
Kenyan House Malindi Dış Mekan
Kenyan House Malindi Dış Mekan
Kenyan House Malindi İç Mekan
Image More +48 fotoğraf
Kenyan House Malindi
Malindi Kenya Coast, Malindi

Kenyan House Malindi misafirlere Malindi bölgesinde, golf sahasına yakın ve Malindi Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Portekiz Kilisesi ile 2,5 mi (4 km) ve Silversands Sahili ile 2,8 mi (4,6 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Veranda, Havuz Manzaralı
Room
Luxury Villa, Birden Çok Yatak Odası, Teras, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x