Kentington Resort

Manzhou
Kentington Resort Genel
Kentington Resort Genel
Kentington Resort Genel
Kentington Resort Genel
Kentington Resort Genel
Image More +34 fotoğraf
Kentington Resort
No. 205, Zhongshan Rd., Manzhou Township , Manzhou

Manzhou bölgesindeki Kentington Resort konaklamanızda, Kenting Ulusal Parkı ve Manzhou Çiçek Bahçesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Kenting Gece Pazarı ile 13,9 mi (22,4 km) ve Ulusal Deniz Biyolojisi Müzesi ve Akvaryumu ile 13,7 mi (22,1 km) mesafede.

Kentington Resort içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 304 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, spa küveti ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Villa, 2 Çift Kişilik Yatak
Classic
Classic Villa, Birden Çok Yatak
Family
Family Villa, Asma Kat
Comfort
Comfort Dağ Evi, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x