Kenting Coral Sea Resort Hotel

Hengchun
Kenting Coral Sea Resort Hotel Öne Çıkan Resim
Kenting Coral Sea Resort Hotel Dış Mekan
Kenting Coral Sea Resort Hotel Dış Mekan
Kenting Coral Sea Resort Hotel Dış Mekan
Kenting Coral Sea Resort Hotel Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Kenting Coral Sea Resort Hotel
No.17, Shexing Rd Hengchun, Kenting , Hengchun

Kenting Coral Sea Resort Hotel misafirlere Hengchun (Kenting) bölgesinde, Sheding Doğa Parkı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Kenting Gece Pazarı ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Sail Rock ile 4,3 km (2,7 mil) ve Küçük Körfez Plajı ile 4,3 km (2,7 mil) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda (4 Adults)
Family
Family Oda, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Penceresiz
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x