Kent Cottage

Nuwara Eliya
Kent Cottage Genel
Kent Cottage Öne Çıkan Resim
Kent Cottage Dış Mekan
Kent Cottage İç Mekan
Kent Cottage İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Kent Cottage
Lot 6, Little England Cottages , Nuwara Eliya

Nuwara Eliya bölgesindeki Kent Cottage konaklamanızda Gregory Gölü ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Galway Orman Koruma Alanı ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı kır evi Pedro Çay Fabrikası ile 1,9 mi (3 km) ve Nuwara Eliya Tanrı Meclisleri Kilisesi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kır evinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 odada şömine ve LED televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spa küveti gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve lobide şömine vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Premium
Premium Villa, 4 Yatak Odası, Şömine, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Executive Süit, 2 Yatak Odası, Jakuzi, Dağ Manzaralı
Room
Premier Oda, 1 Yatak Odası, Küvet, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x