Kempinski Hotel Jinan

Sarı Nehir Havzası, Jinan
Kempinski Hotel Jinan Genel
Kempinski Hotel Jinan Genel
Kempinski Hotel Jinan Genel
Kempinski Hotel Jinan Genel
Kempinski Hotel Jinan Genel
Image More +64 fotoğraf
Kempinski Hotel Jinan
Section 5 of Hanyu Finance Bus. Center 7000 Jingshi Rd, Licheng District Sarı Nehir Havzası, Jinan

Kempinski Hotel Jinan misafirlere Jinan (Lixia Bölgesi) bölgesinde, Jinan Rongchuang Amusement Park ve Daming Lake Amusement Zone ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Shandong Üniversitesi ile 5,5 mi (8,9 km) ve Shandong Normal Üniversitesi ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Bu otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

314 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Grand Deluxe)
Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (King)
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit (Grand)
Süit
Süit
Room
Junior Süit
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x