Kempe New Work Hotel Essen

(bölge) Lower Rhine (aşağı Ren), Essen
Kempe New Work Hotel Essen Genel
Kempe New Work Hotel Essen Genel
Kempe New Work Hotel Essen Genel
Kempe New Work Hotel Essen Genel
Kempe New Work Hotel Essen Genel
Image More +25 fotoğraf
Kempe New Work Hotel Essen
Heinickestraße 31 (bölge) Lower Rhine (aşağı Ren), Essen

Kempe New Work Hotel Essen misafirlere Essen (Stadtbezirke I) bölgesinde, Stadtgarten ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Aalto Opera ve Sahne Sanatları Merkezi ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Messe Essen ile 3,3 mi (5,4 km) ve Zollverein Kömür Madeni Dünya Mirası Bölgesi ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Kempe New Work Hotel Essen misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 53 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x