Kelyfos Hotel Bungalows and Suites

Thrace, Sithonia
Kelyfos Hotel Bungalows and Suites Genel
Kelyfos Hotel Bungalows and Suites Öne Çıkan Resim
Kelyfos Hotel Bungalows and Suites Dış Mekan
Kelyfos Hotel Bungalows and Suites Dış Mekan
Kelyfos Hotel Bungalows and Suites Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Kelyfos Hotel Bungalows and Suites
Neos Marmaras Thrace, Sithonia

Kelyfos Hotel Bungalows and Suites misafirlere Sithonia bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Porto Carras Şaraphanesi ve Paschalakio Kültür Merkezi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Nikiti Plajı ile 12,6 mi (20,4 km) ve Porto Carras Golf Kulübü ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Yunan mutfağı sevenler için Main Restaurant ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 41 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Stüdyo
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x