Keiskama B&B

Summerstrand
Keiskama B&B Öne Çıkan Resim
Keiskama B&B İç Mekan
Keiskama B&B İç Mekan
Keiskama B&B Kahvaltı
Keiskama B&B Kahvaltı
Image More +37 fotoğraf
Keiskama B&B
12 Keiskama Street Summerstrand , Summerstrand

Keiskama B&B misafirlere Port Elizabeth bölgesinde, plaj yakınında, Lighthouses Tenpin Bovling Salonu ve Hobie Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Piet Retief Monument ile 1,2 mi (1,9 km) ve Humewood Plajı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Misafirlerimiz için tam dâhildir.

Misafirler mikrodalga fırın ve LED televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Tempur-Pedic yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Oda
Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez (5)
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x