Keio Plaza Hotel Sapporo

Sapporo
Keio Plaza Hotel Sapporo Genel
Keio Plaza Hotel Sapporo Genel
Keio Plaza Hotel Sapporo Öne Çıkan Resim
Keio Plaza Hotel Sapporo Dış Mekan
Keio Plaza Hotel Sapporo İç Mekan
Image More +89 fotoğraf
Keio Plaza Hotel Sapporo
2-1 North 5 West 7,Chuou-ku , Sapporo

Keio Plaza Hotel Sapporo konaklamanızda Sapporo merkezinde, Hokkaido Üniversitesi ve Odori Parkı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Saat Kulesi ile 1,1 km ve Sapporo Televizyon Kulesi ile 1,7 km mesafede.

Öğle yemeği için otelin restoranı Glass Seasons ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.30, hafta sonu 6.00 ve 11.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 493 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca kuaför, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine vardır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 19 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (Large)
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Premier
Premier Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Comfort
Comfort Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda, Sigara İçilmez
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez (Large Twin Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x