Kaza Boutique Hotel

Mindanao, General Luna
Kaza Boutique Hotel Genel
Kaza Boutique Hotel Genel
Kaza Boutique Hotel Genel
Kaza Boutique Hotel Genel
Kaza Boutique Hotel Genel
Image More +59 fotoğraf
Kaza Boutique Hotel
Purok 5, General Luna, Surigao Del Norte Mindanao, General Luna

General Luna bölgesindeki Kaza Boutique Hotel konaklamanızda, General Luna Plajı ve Guyam Adası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel General Luna İskelesi ile 1,1 mi (1,8 km) ve Cloud 9 Plajı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Premium
Premium Üç Kişilik Oda
Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda
Premier
Premier Üç Kişilik Oda
Room
Premium Oda (Family)
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Premium Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x