Kayova River Lodge

Ndiyona
Kayova River Lodge Öne Çıkan Resim
Kayova River Lodge Dış Mekan
Kayova River Lodge Dış Mekan
Kayova River Lodge Dış Mekan
Kayova River Lodge Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Kayova River Lodge
Kayova , Ndiyona

Ndiyona bölgesindeki Kayova River Lodge konaklamanızda, Khaudom Ulusal Parkı ile 21,9 mi (35,2 km) mesafede olacaksınız.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Kayova Steakhouse misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

20 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Luxury Çadır
Room
Luxury Çadır
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Çadır
Room
Executive Çadır
Room
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

x