Kayla'a Beach Resort

Visayan Adaları, Dimiao
Kayla'a Beach Resort Genel
Kayla'a Beach Resort Genel
Kayla'a Beach Resort Öne Çıkan Resim
Kayla'a Beach Resort Dış Mekan
Kayla'a Beach Resort İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
Kayla'a Beach Resort
Balbalan Visayan Adaları, Dimiao

Dimiao bölgesindeki Kayla'a Beach Resort konaklamanızda, Dimiao Twin Falls ve Kutsal Tespih Cemaati Bölge Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Chocolate Hills (Çikolata Tepeleri) ile 19,4 mi (31,3 km) ve Alona Plajı ile 30,5 mi (49,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

10 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Okyanus Manzaralı
Süit
Süit (Sea Breeze)
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x