KAYAK Miami Beach

Güney Doğu Birleşik Devletler, Miami Beach
KAYAK Miami Beach Genel
KAYAK Miami Beach Genel
KAYAK Miami Beach Öne Çıkan Resim
KAYAK Miami Beach Dış Mekan
KAYAK Miami Beach Yerinde Yemek
Image More +28 fotoğraf
KAYAK Miami Beach
2216 Park Ave Güney Doğu Birleşik Devletler, Miami Beach

KAYAK Miami Beach size Miami Beach merkezinde, Collins Avenue Alışveriş Alanı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Miami Beach Kongre Merkez ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Miami Beach Ahşap Yaya Yolu/Kaldırımı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Lincoln Road Alışveriş Merkezi ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Layla, KAYAK Miami Beach misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Boho
Boho Quad
Cozy
Cozy King
Deluxe
Deluxe King
Cozy
Cozy Double
Collins
Collins Suite
Room
Contemporary Suite
Room
Rooftop King

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x