Kayah Land Hotel

Kayah State
Kayah Land Hotel Genel
Kayah Land Hotel Genel
Kayah Land Hotel Öne Çıkan Resim
Kayah Land Hotel Dış Mekan
Kayah Land Hotel Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Kayah Land Hotel
No.63 Thida Road Zay Pine Quarter , Kayah State

Kayah Land Hotel misafirlere Loikaw merkezinde, Shwe Thaung Manastırı ve Taung Kwe Budist Tapınağı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Kyat Mağara Manastırı ile 11,5 mi (18,5 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x