Kaya Culture House

Lesser Sunda Islands, Mas
Kaya Culture House Banyo Tipleri
Kaya Culture House Banyo Tipleri
Kaya Culture House
Jalan Pura Taman Pule No.1 Banjar Batanancak Lesser Sunda Islands, Mas

Mas bölgesindeki Kaya Culture House konaklamanızda, Setia Darma Maskeler ve Kuklalar Müzesi ve Peliatan Kraliyet Sarayı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Sanur Plajı ile 13,2 mi (21,3 km) ve Ubud Maymun Ormanı ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x