Kay's Water World Hotspring Resort & Spa

Puerto Princesa
Kay's Water World Hotspring Resort & Spa Genel
Kay's Water World Hotspring Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Kay's Water World Hotspring Resort & Spa Dış Mekan
Kay's Water World Hotspring Resort & Spa Dış Mekan
Kay's Water World Hotspring Resort & Spa Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Kay's Water World Hotspring Resort & Spa
National Highway, Barangay Santa Lourdes , Puerto Princesa

Puerto Princesa bölgesindeki Kay's Water World Hotspring Resort & Spa konaklamanızda, Honda Körfezi ve Sta Lourdes Rıhtımı yakınında konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Yeni San Jose Pazarı ile 5,4 mi (8,6 km) ve Robinsons Place Palawan ile 6 mi (9,7 km) mesafede.

Kay's Hotspring Restauran yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x