Kawan Antique Ubud Villa - CHSE Certified

Petulu
Kawan Antique Ubud Villa - CHSE Certified Genel
Kawan Antique Ubud Villa - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Kawan Antique Ubud Villa - CHSE Certified Dış Mekan
Kawan Antique Ubud Villa - CHSE Certified Dış Mekan
Kawan Antique Ubud Villa - CHSE Certified Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Kawan Antique Ubud Villa - CHSE Certified
Banjar Petulu , Petulu

Ubud bölgesindeki bu villa konaklamanızda, Pura Penataran Sasih ve Gaya Ceramic Arts Centre ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Ubud Maymun Ormanı ile 3,2 mi (5,2 km) ve Ubud Peliatan Balerung Sahnesi ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Villada oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada özel havuz ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x