Katholisch-Soziales Institut

Rhine-romantic Route, Siegburg
Katholisch-Soziales Institut Öne Çıkan Resim
Katholisch-Soziales Institut Dış Mekan
Katholisch-Soziales Institut Dış Mekan
Katholisch-Soziales Institut Dış Mekan
Katholisch-Soziales Institut Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Katholisch-Soziales Institut
Bergstraße 26 Rhine-romantic Route, Siegburg

Siegburg bölgesindeki Katholisch-Soziales Institut konaklamanızda, Aggua Troisdorf ve Bilderbuchmuseum Burg Wissem ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Oktopus Sağlıklı Yaşam ve Macera Parkı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Bergisches Land ile 4,7 mi (7,5 km) mesafede.

Katholisch-Soziales Institut misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 108 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Siegburg bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2659 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Premium
Premium Süit, Şehir Manzaralı
Room
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x