Kata Poolside Resort

Güney Tayland, Karon
Kata Poolside Resort Genel
Kata Poolside Resort Genel
Kata Poolside Resort Öne Çıkan Resim
Kata Poolside Resort Dış Mekan
Kata Poolside Resort Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Kata Poolside Resort
36,38 Kata Road Kata Beach Güney Tayland, Karon

Kata Poolside Resort misafirlere Karon bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Kata Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Kata Noi Plajı ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu resort otel Karon Plajı ile 1 mi (1,5 km) ve Patong Plajı ile 6,4 mi (10,2 km) mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için Lobster and Prawn ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 72 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için plazma televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x