Kata Garden Resort

Güney Tayland, Karon
Kata Garden Resort Öne Çıkan Resim
Kata Garden Resort Dış Mekan
Kata Garden Resort Dış Mekan
Kata Garden Resort Dış Mekan
Kata Garden Resort Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Kata Garden Resort
32 Patak (West), Mueang Phuket Güney Tayland, Karon

Kata Garden Resort misafirlere Karon bölgesinde, plaj yakınında, Karon Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Kata Plajı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Patong Plajı ile 5,6 mi (8,9 km) ve Kamala Plajı ile 11,2 mi (18 km) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman restoranı Baan Thai Seafood misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 60 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Family Room
Mini
Mini Suite Room
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Suite
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x