Kastor International

Güney Delhi, Yeni Delhi
Kastor International Genel
Kastor International Genel
Kastor International Genel
Kastor International Öne Çıkan Resim
Kastor International Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Kastor International
B 216 Chittaranjan Park Outer Ring Road Güney Delhi, Yeni Delhi

Kastor International misafirlere Yeni Delhi (Chittaranjan) bölgesinde, Hindistan Kapısı ve Deshbandhu College ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Swaminarayan Akshardham Hindu Tapınağı ile 10,2 mi (16,4 km) ve Cuma Mescidi ile 10,3 mi (16,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Kahvaltı ücretlidir.

25 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Buzdolabı
Room
Economy Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Özel Banyo
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo
Room
Executive Oda, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x