Kasermandl

Avusturya Alpleri, Elbigenalp
Kasermandl Genel
Kasermandl Genel
Kasermandl Genel
Kasermandl Genel
Kasermandl Genel
Image More +40 fotoğraf
Kasermandl
Untergiblen 22 auf dem Dorfer Berg Avusturya Alpleri, Elbigenalp

Elbigenalp bölgesindeki Kasermandl misafirlere dağda, Lech ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Benglerwald ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Warth-Schroecken Kayak Merkezi ile 14,5 mi (23,4 km) ve Benglerwald ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Kasermandl, Kasermandl misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafilere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler 400 metre içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Apart Daire, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı, Dağ Yamacı (incl. Lechtal Aktiv Card)
Premium
Premium Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Dağ Manzaralı (incl. Lechtal Aktiv Card)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x