Kasbah Le Berger

Güneydoğu Fas, Taouz
Kasbah Le Berger Genel
Kasbah Le Berger Genel
Kasbah Le Berger Öne Çıkan Resim
Kasbah Le Berger Dış Mekan
Kasbah Le Berger Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Kasbah Le Berger
Khamlia Km 7 Güneydoğu Fas, Taouz

Taouz bölgesindeki Kasbah Le Berger misafirlere Erg Chebbi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Igrane Palmiye Korusu ile 12 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Ksar El Fida ile 42,6 km (26,5 mil) ve Zawiya Moulay Ali Ash-Sharif ile 42,9 km (26,6 mil) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x