Kartika Dahayu Villa

Kemenuh
Kartika Dahayu Villa Öne Çıkan Resim
Kartika Dahayu Villa Dış Mekan
Kartika Dahayu Villa Dış Mekan
Kartika Dahayu Villa Dış Mekan
Kartika Dahayu Villa Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Kartika Dahayu Villa
Jl. Ir. Sutami, Tegenungan, Kemenuh , Kemenuh

Kartika Dahayu Villa konaklamanızda Sukawati bölgesinde, Tegenungan Şelalesi ile 3,6 km (2,3 mi) ve Ubud Maymun Ormanı ile 9,1 km (5,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu villa Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ile 10,3 km (6,4 mil) ve Ubud Kraliyet Sarayı ile 10,3 km (6,4 mil) mesafede.

Uma Capung Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için villada ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 6 klimalı odada özel havuz ve LED televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Özel mutfak ve içinde buzdolabı ve mikrodalga fırın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Villa, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Villa, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x