Karstorp Hotel

Güney İsveç, Ulveket-Dälderna
Karstorp Hotel Genel
Karstorp Hotel Genel
Karstorp Hotel Genel
Karstorp Hotel Genel
Karstorp Hotel Genel
Image More +82 fotoğraf
Karstorp Hotel
Kristallvägen 1 Güney İsveç, Ulveket-Dälderna

Skovde bölgesindeki Karstorp Hotel misafirlere göl üzerinde, Stellas Lekland ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Skovde Arenası ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Skovde Üniversitesi ile 2,5 mi (3,9 km) ve Boulognerskogen Parkı ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Karstorp Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 32 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler 24 saat açık sağlık kulübü gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Basic Tek Kişilik Oda (with extra Murphy Beds)
Room
Superior Tek Kişilik Oda (with extra Murphy Beds)
Room
Superior Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x