Karon Beach Pool Villa 2

Güney Tayland, Karon
Karon Beach Pool Villa 2 Öne Çıkan Resim
Karon Beach Pool Villa 2 Dış Mekan
Karon Beach Pool Villa 2 Banyo Tipleri
Karon Beach Pool Villa 2 Banyo Tipleri
Karon Beach Pool Villa 2 Banyo Tipleri
Image More +6 fotoğraf
Karon Beach Pool Villa 2
37/18 Soi Patak 22 Güney Tayland, Karon

Bu villa misafirlere Karon bölgesinde, plaj yakınında, Karon Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Kata Plajı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Patong Plajı ile 4,5 mi (7,3 km) ve Kamala Plajı ile 10,1 mi (16,3 km) mesafede.

Klimalı bu villada özel havuz ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Chaba
Chaba Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x