Karls Hotel

Bodensee-oberschwaben, Sigmaringen
Karls Hotel Genel
Karls Hotel Genel
Karls Hotel Genel
Karls Hotel Öne Çıkan Resim
Karls Hotel Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Karls Hotel
In den Burgwiesen 7 Bodensee-oberschwaben, Sigmaringen

Karls Hotel misafirlere Sigmaringen bölgesinde, golf sahasına yakın, Upper Danube Nature Park ve Danube River yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Sigmaringen Şatosu ile 0,7 mi (1,1 km) ve Golf Club Sigmaringen Zollern-Alb ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 70 klimalı odada tablet bilgisayar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 80-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve lobide şömine vardır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Engellilere Uygun
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Master
Master Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x