Kariwak Village Holistic Haven and Hotel

Western Tobago, Bon Accord Village
Kariwak Village Holistic Haven and Hotel Genel
Kariwak Village Holistic Haven and Hotel Öne Çıkan Resim
Kariwak Village Holistic Haven and Hotel Dış Mekan
Kariwak Village Holistic Haven and Hotel Dış Mekan
Kariwak Village Holistic Haven and Hotel Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Kariwak Village Holistic Haven and Hotel
Store Bay Local Road Western Tobago, Bon Accord Village

Kariwak Village Holistic Haven and Hotel misafirlere Crown Point bölgesinde, havaalanı yakınında, Store Körfezi ve Millford Kalesi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Pigeon Point Plajı ile 1,8 mi (2,8 km) ve Swallows Beach ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Kariwak Village ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

24 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Veranda, Bahçe Manzaralı
Room
Kır Evi, Veranda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x